Prodat Dům, Mindelo, São Vicente, Kapverdy, Rua Dr Nunes de Oliveira

Prodat - Cod. 36987

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 640 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Tato nemovitost se nachází v jednom z nejlepších míst v centru města v jedné z starých koloniálních čtvrtí Mindelo. Objekt se nachází v blízkosti starého koloniálního centra a nejlepších supermarketů a nákupních možností ve městě.

Nemáte pocit nakupování, protože slunce svítí znovu? Stačí vyjít ven z předních dveří, popadnout taxi a během 5 minut jste na pláži Praia da Laginha, oblíbené městské pláže v Mindelu. Samozřejmě se můžete také rozhodnout pro snadnou 15 minutovou procházku po této krásné pláži a jsou to bary a restaurace v nočním životě.

Můžete si také vybrat 6 minut chůze do přístavu Mindelo, kde najdete jediný přístav v západní Africe. Z nějakého zvláštního důvodu, marina přitahuje námořníky a ty, které najdete hodně. Zvláště v zimě je mnoho lidí, kteří navštěvují Mindelo a dělají poslední přípravu, než překročí Atlantik. Kolem přístavu najdete některé z nejlepších restaurací a míst živé hudby ve městě.

Dosti kolem okolí a zpátky do nemovitosti. Bloková budova zaznamenala lepší dny, ale každý, kdo by mohl vidět minulost, přes všechny sutiny, uvidí svůj potenciál. Tato velká budova má pět pokojů, sklep, tři pokoje s balkonem a dvě místnosti s terasou. Zahrnuje celkem 640 metrů čtverečních. Nemovitost je prázdná, je k dispozici okamžitě, ale musí být plně renovována zvenčí i uvnitř.

Pokud hledáte levnou a centrálně umístěnou nemovitost v centru města Mindelo a vyhlídka na řádnou rekonstrukci vás nevyděsit, může to být jen dokonalá vlastnost proměnit se v něco hezkého.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB