Prodat Jednopokojový, Santa Maria, Sal, Kapverdy, Melia Llana Beach Resort & Spa

Prodat - Cod. 37684

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 48 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2

O nemovitosti. Apartmány se nacházejí na ostrově Kapverdy, jižně od Kanárských ostrovů, asi 500 km od pobřeží Senegalu a 5,5 hodiny od Londýna. Kapverdy jsou od roku 1975 demokratickou a nezávislou zemí, kde se průměrná roční teplota vzduchu pohybuje kolem +25 až +28 stupňů. Země má tropické klima a každý týden nejsou žádné hurikány, zemětřesení a 112 přímých letů. V dnešní době se země stala stále více oblíbenou turistickou destinací, kde si v zimě může odpočinout a uniknout z chladného počasí. Turismus v zemi je zdrojem kladívky a jeho růst každoročně podporuje růst země. V současné době je růst turistů od roku 2000 115%.

Objekt se nachází na ostrově Kapverdy, Sal, který má největší příliv turistů. Poloha nemovitosti je v 5-hvězdičkové oblasti Melia Llana Beach Resort & Spa, která se prodává jako soukromá rezidence nebo investiční nemovitost. Apartmány s terasou (6,1m2) jsou ideální pro jednu z nejkrásnějších pláží (Ponta Preta) s čistou oceánskou vodou - s novým nábytkem, instalací a moderním designem. Objekt je možné zobrazit před zrušením kupní smlouvy rezervací (Rezervační poplatek 2000 Euro). Chystáte se s agentou do země, kde budete strávit 4 dny, když se podíváte nejen na byty, ale i příležitost poznat zemi.

Pro více informací nás prosím kontaktujte nebo navštivte naše webové stránky - https://www.capeverdemaria-ross.com

MELIA Llana Beach Resort & Spa je schopna kombinovat všechna potřebná kritéria pro dosažení vynikajících dlouhodobých příjmů.

Poloha: Llana se nachází na pobřeží a v jedné z nejatraktivnějších zemí s nemovitostmi.

Růst: Cestovní ruch na Kapverdách prosperuje, kde poptávka výrazně převyšuje nabídku. Tento trend se v blízké budoucnosti očekává.

Příležitosti: Llana Beach Resort & Spa je více než jen letovisko, je to samo o sobě turistickým cílem! K dispozici jsou třídy světové třídy, jako jsou různé restaurace, obchody, bary, lázně a vše, co očekáváte od špičkových plážových středisek.

Spolehlivost: Projekt skupiny Resort. Společnost s osvědčenými úspěchy, finanční stabilitou a strategickými partnery světové úrovně.

Zkušenosti: Žádný jiný hotelový operátor není zkušenější, náročnější nebo vhodnější k dosažení komerčního úspěchu než Melia Hotels International, největší světová hotelová skupina.

Ochrana: Existuje přísná legislativa, která chrání Kapverdské ostrovy před "nadměrným rozvojem" a nadměrným zásobováním.

Investiční příjmy: Investoři těží z dlouhodobého příjmu z pronájmu a růstu kapitálu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB