Prodat Jednopokojový, Mindelo, São Vicente, Kapverdy, Alto Morabeza, Maderazinho

Prodat - Cod. 33093

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 40 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: tiles

Správné místo pro aktivní životní styl.

Sao Vicente je ostrov, pokud hledáte autentičnost v kombinaci s aktivním životním stylem. Windsurfing a potápění je jen 20 minut jízdy na západ od tohoto bytu, kitesurfing je 30 min směrem na východ, horská cyklistika je asi 15 min směrem na východ, surfování je 30 min směrem na východ a jih a turistika je nejlepší na ostrově Santo Antao , což je 50m min trajektem, který opouští přístav Mindelo. Tento apartmán se nachází ve městě Mindelo, kulturním hlavním městě Kapverd. Kavárny, restaurace, skvělá koloniální architektura, slavná hudba (Cesaria Evora), přírodní hluboký přístav a pláž Laginha jsou vzdáleny 10 až 15 minut chůze od apartmánu.
Skvělá nabídka celoročního pronájmu. Byt je v upmarket, bezpečné a klidné čtvrti (v blízkosti policejních a vojenských stanic). Byt má dobrou ochranu proti krádeži, je ve druhém patře a má hlavní bránu a dodatečné bezpečnostní dveře předtím, než dosáhne předních dveří. Má 1 ložnici, kuchyň, obývací pokoj s balkonem a vysokorychlostní internet a koupelnu se sprchovým koutem (celkem 40 m2). Velkým bonusem je, že apartmán je vybaven prostornou garáží (23 m2), která je také v komplexu a velmi užitečná, pokud máte "hračky" a auto, abyste si užívali svůj aktivní životní styl.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB